Ματέο Ρέντσι: «Η Φιορεντίνα μαγαζί της Γιουβέντους;»

από AllAboutARIS

Η Γιουβέντους βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τη Φιορεντίνα για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς, μία μεταγραφή που έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Μπερναντέσκι και Κιέζα που είχαν κάνει την ίδια διαδρομή τα προηγούμενα χρόνια, παρά τις κάκιστες σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων.

Μεταξύ άλλων, θέση για την επικείμενη μεταγραφή του Βλάχοβιτς πήρε και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και φανατικός φίλαθλος της Φιορεντίνα, Ματέο Ρέντσι, ξεσπώντας on-camera για τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, κάνοντας λόγο ακόμα και για ημέρα… πένθους στην πόλη της Φλωρεντίας.

«Η Φιορεντίνα μαγαζί της Γιουβέντους; Είσαι ζωντανά ή μπορώ να βρίσω; Μην ασχολείστε με μας, είναι ημέρα πένθους για την πόλη και την ομάδα. Ήμουν 15 χρονών όταν ο Μπάτζιο πουλήθηκε στη Γιουβέντους και εγώ διαδήλωνα στην Πιάτσα Σαβοναρόλα.

Είμαι έξαλλος. Δώσαμε τον Μπερναρντέσκι και τον Κιέζα. Η Φιορεντίνα τους δίνει όλους στη Γιουβέντους. Τουλάχιστον, δώστε τους σε κάποια άλλη ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα