Μαυροπάνος: Ανακοινώθηκε από τη Γουέστ Χαμ, στα «Σφυριά» ως το 2028! (vid)

από AllAboutARIS

Το… μίνι-σίριαλ έληξε, ο Ντίνος Μαυροπάνος είναι και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ και μάλιστα ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία του συλλόγου!

Ο διεθνής στόπερ ανακοινώθηκε από τα Σφυριά και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Δυτικό Λονδίνο μέχρι και το 2028. Μάλιστα παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα με video που είχε ως φόντο την Ακρόπολη, ενώ έγινε γνωστό πως θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 15.

Η Στουτγκάρδη τα είχε βρει σε όλα με τους Άγγλους, σε ένα deal που πιθανώς να αγγίξει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, και αποχαιρετά τον 25χρονο, ο οποίος κατέγραψε 89 συμμετοχές με τους Σουηβούς σε μια τριετία και «κέρδισε» με το σπαθί του τη σπουδαία μεταγραφή.

Ουσιαστικά πρόκειται για την… επιστροφή του Μαυροπάνου στην Αγγλία, αφού η Άρσεναλ τον είχε κάνει δικό της από τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2018, παραχωρώντας τον δανεικό στη συνέχεια, αρχικά στη Νυρεμβέργη και έπειτα στη Στουτγκάρδη, η οποία τον απέκτησε και στη συνέχεια τον παραχώρησε στη Γουέστ Χαμ, μέσω της οποίας ο 25χρονος προσγειώνεται ξανά στον κόσμο της Premier League.

Προτεινόμενα Άρθρα