“Μεγάλη προοπτική ο Σίντκλεφ, άτομο της Βασιλείας ήρθε σε πολλά ματς για αυτόν”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φίλιπ Σίντκλεφ είναι απο χθες στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ, αποτελώντας την επιλογή των “κιτρινόμαυρων” για να κλείσει η τριάδα των τερματοφυλάκων.

Μετά τον αθλητικό διευθυντή της Μπρομαποϊκάρνα, Φίλπ Μπέργκλουντ” , το AllAboutARIS επικοινώνησε και με τον έμπειρο Σουηδό δημοσιογράφο, Αντρέας Σούντμπεργκ, ο οποίος σκιαγράφησε το προφίλ του 19χρονου με κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες.

“Κοιτάξτε, μιλάμε για έναν μοντέρνο τερματοφύλακα και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την ικανότητα που έχει με τη μπάλα στα πόδια. Δεν είναι τυχαό ότι σε αυτή την ηλικία είναι βασικός σε ομάδα της 1ης κατηγορίας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάτι στο οποίο βοηθάει και η ωριμότητα για την ηλικία του”, είπε χαρακτηριστικά, δίνοντας έμφαση και στο ενδιαφέρον που έδειξε η Βασιλεία για τον ποδοσφαιριστή. ‘Είναι σίγουρο ότι έχει ενδιαφερθεί και μάλιστα άνθρωπος της ομάδας είχε έρθει σε αρκετά παιχνίδια για να δει από κοντά τον Σίντκλεφ. Είναι παίκτης-πρόσκεπκτ. Έχει μεγάλη προοπτική”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Σούντμπεργκ.

Θα μπορέσει όμως να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΑΡΗ και ενδεχομένως να διεκδικήσει φανέλα βασικού; “Είναι δύσκολο να το πω, ειδικά για φέτος. Είναι νεαρός και αγωνιζόταν σε μία μικρή ομάδα για τα δεδομένα της Σουηδίας. Οπως είπα και πριν όμως, έχει προοπτική ως παίκτης”, ήταν η απάντηση του Σουηδού δημοσιογράφου.

Προτεινόμενα Άρθρα