Μεγάλο διπλό για Ιωνικό στην Τρίπολη, ισοπαλία στην Ριζούπολη (vid)

από AllAboutARIS

Με μια μεγάλη νίκη του Ιωνικού στην Τρίπολη και την λευκή ισοπαλία Απόλλωνα και Παναιτωλικού στην Ριζούπολη έκλεισε η σημερινή ημέρα στην SuperLeague.

Σε ένα ματς που μπορούσαν και οι δύο να πάρουν τη νίκη, Απόλλων και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 με το αποτέλεσμα να χαλάει τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν μέσα στη διεκδίκηση της αποφυγής του υποβιβασμού.

Μεγάλες φάσεις από το 40’ ως το 60’ για τον Παναιτωλικό που έχει 22 βαθμούς, δοκάρι στο ξεκίνημα και μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε για τον Απόλλωνα που έφτασε τους 10 πόντους.

Την ίδια ώρα τεράστιο «διπλό» μέσα στην Τρίπολη πήρε ο Ιωνικός. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι και την αποβολή του Καστάνιο, φέρνοντας «τούμπα» τον Αστέρα για να πάρει μεγάλη νίκη με 3-2 και να ανασάνει βαθμολογικά.

Μοιραίος ο Καστάνιο για τον Αστέρα που μέχρι να αποβληθεί ο Ισπανός στόπερ ήλεγχε τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε και παρά τα πολλά ρίσκα που πήρε ο Ράσταβατς, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας δοκάρι με τον Κρέσπι στο 90’ και με το σκορ στο 2-1 εις βάρος της ομάδας του.

Προτεινόμενα Άρθρα