Μενέντες: “Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα”

από Γιώργος Γκάτος

Ο Τζόναθαν Μενέντες μίλησε στη κάμερα των καναλιών Novasports για την αυριανή (26/11 – 20:30) μάχη με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Για το αν η διακοπή βοήθησε τον ΑΡΗ:

“Ναι, μας βοήθησε γιατί είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε πάρα πολλούς τομείς. Έχουμε όρεξη, να έρθει το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.”

Για το αν έχει κάνει βήματα προόδου στο επιθετικό κομμάτι η ομάδα:

“Έχουμε δουλέψει αυτές τις δύο εβδομάδες, σε όλους τους τομείς. Δώσε όμως περισσότερη έμφαση επιθετικά, ώστε να μπορούμε να τελειώνουμε τις φάσεις, πετυχαίνοντας γκολ.”

Για το αν νιώθει ότι του ταιριάζει ο ρόλος του οργανωτή:

“Παίζω κατά κύριο λόγο ως αριστερός εξτρέμ, αλλά σε κάποιες στιγμές της καριέρας μου έχω υπάρξει και οργανωτής. Αισθάνομαι άνετα και σε αυτή τη θέση και ελπίζω πως μπορώ να τα καταφέρω.”

Για το αν του λείπει το γκολ:

“Όλοι οι επιθετικοί, έχουν στο μυαλό τους το σκοράρισμα. Θέλω πάρα πολύ να σκοράρω αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτό μέσα στο μυαλό μου. Θέλω πιο πολύ να βοηθάω την ομάδα μου να φτάσει στο γκολ. Είναι όμορφη αίσθηση το να σκοράρεις”.

Για το πως περιμένει τον Παναθηναϊκό:

“Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ δύσκολη και καλή ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας, με τη βοήθεια του κόσμου μας και πιστεύω πως θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς.”

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει νίκη σε ντέρμπι και τι πρέπει να κάνει απέναντι στον Παναθηναϊκό:

“Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή. Τόσο οι παίκτες που θα παίξουν, όσο και αυτοί που θα βρίσκονται στον πάγκο. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Πρέπει και στα 90 λεπτά να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι!”

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ διαθέτει τον Λορέν Μορόν στη κορυφή της επίθεσης:

“Είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός ποδοσφαιριστής. Εϊναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Είμαστε ένα σύνολο, μια αγαπημένη οικογένεια και έχουμε δουλέψει όλοι αυτές τις δύο εβδομάδες ώστε να μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε οποιονδήποτε συμπαίκτη μπορεί να απουσιάσει.” 

Προτεινόμενα Άρθρα