Μετά από 1413 ημέρες ξανά πρώτος ο ΑΡΗΣ με προπονητή πάλι τον Άκη Μάντζιο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε μια σημαντική νίκη επί της Λαμίας, η οποία σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό, τον φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με 14 βαθμούς, συγκατοικεί στην πρώτη θέση με την ΑΕΚ, που επίσης μετρά 14 βαθμούς. Ωστόσο, η κατάσταση παραμένει ρευστή, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βρίσκονται στον πόντο, με 13 βαθμούς, και έχουν ακόμα ένα παιχνίδι να δώσουν αύριο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό. Το αποτέλεσμα αυτών των αναμετρήσεων μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη μάχη για την κορυφή.

Σε περίπτωση που τα αυριανά παιχνίδια δεν ανατρέψουν τη σημερινή κατάσταση, ο Άρης θα παραμείνει στην πρώτη θέση, βιώνοντας το συναίσθημα της πρωτιάς για πρώτη φορά μετά από 1413 ημέρες.

Η τελευταία φορά που ο Άρης βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος ήταν στις 22 Νοεμβρίου του 2020 (9η αγωνιστική της Super League), όταν και πάλι ο Άκης Μάντζιος ήταν στον πάγκο της ομάδας. Εκείνη τη χρονιά, ο ΑΡΗΣ είχε διατηρηθεί στην κορυφή για αρκετές αγωνιστικές, μέχρι που ο Ολυμπιακός ανέκοψε το σερί του και ανέλαβε τα ηνία του πρωταθλήματος, αφήνοντας τον ΑΡΗ στη δεύτερη θέση. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Μπουχαλάκη να σκοράρει δύο φορές και τον Μπερτόλιο να διαμορφώνει το τελικό 1-2 στο 74′.

Η βαθμολογία την 9η αγωνιστική ήταν:

ΑΡΗΣ 22

Ολυμπιακός 21

ΑΕΚ 20

ΠΑΟΚ 19

Προτεινόμενα Άρθρα