Μετά τον αποκλεισμό του από το Australian Open: Ο Τζόκοβιτς… ψάχνει τη θεραπεία για τον covid!

από AllAboutARIS

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του από το A.O. και την απέλασή του από τη χώρα, έγινε γνωστό πως ο Τζόκοβιτς αγόρασε το 80% εταιρίας που εργάζεται πάνω στην εύρεση της θεραπείας για τον κορωνοϊό.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος (και αρνητικός…) πρωταγωνιστής του Australian Open, πριν, μάλιστα, αυτό ξεκινήσει, καθώς ταξίδευσε ανεμβολίαστος και με μια άκυρη, όπως αποδείχτηκε, ιατρική εξαίρεση στις αποσκευές του, με αποτέλεσμα μετά από ένα πολυήμερο σίριαλ ν’ ακυρωθεί η βίζα του και να τον διώξουν από την Αυστραλία.

Ο Σέρβος, νούμερο 1 της ATP, επέστρεψε στη χώρα του για να ξεκινήσει εκ νέου προπονήσεις με το βλέμμα στα επόμενα τουρνουά αλλά και στον… κορωνοϊό.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το Reuters, ο Νόλε αγόρασε τον Ιούνιο του 2020 το 80% της δανικής εταιρίας “QuantBioRes”, η οποία αναπτύσσει θεραπεία κατά του Covid-19.

Την είδηση γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, ο Ιβάν Λοντσάρεβιτς, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να πει ποιο ήταν το ποσό που διέθεσε ο Τζόκοβιτς για να κάνει δικό του αυτό το 80%.

Ο Νόβακ, ως γνωστόν, είναι φανατικός αντιεμβολιαστής και ίσως να έχει ποντάρει τα… ρέστα του (που δεν τα λες και λίγα για έναν υπεραθλητή με αθροιστικό εισόδημα εντός κι εκτός κορτ πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ) στην εύρεση της θεραπείας κατά του ιού, μια και ο κίνδυνος να μείνει εκτός και των υπολοίπων Grand Slams αυξάνεται.

Ήδη το Roland Garros αρχίζει να δυσκολεύει, καθώς οι γαλλικές Αρχές ξεκαθάρισαν πως από τις 24 του τρέχοντος μηνός οι μη εμβολιασμένοι αθλητές δε θα μπορούν ν’ αγωνιστούν στη χώρα.

Κάπως έτσι, το όνειρο για το 21ο Slam του Τζόκοβιτς μετατρέπεται σε τενιστικό εφιάλτη.

Εκτός, βέβαια, κι αν η QuantBioRes έχει διαφορετική γνώμη…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X