Μετά τον Κουέστα… έρχεται ο 2ος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χρειάστηκε να περάσουν δύο εβδομάδες ακριβώς από την καταρχή συμφωνία του Χουλιάν Κουέστα με τον ΑΡΗ μέχρι να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ένα συμβόλαιο ζωής για τον Ισπανό πορτιέρε, ο οποίος είχε πάρει ήδη την απόφασή του και αυτές οι 15 μέρες ήταν απλά η αναμονή για την ολοκλήρωση μίας τυπικής διαδικασίας. Υπογραφές σε ένα συμβόλαιο το οποίο εφόσον εξαντληθεί τότε ο 33χρονος κίπερ θα κλείσει εννέα χρόνια (!) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και πιθανότατα θα “κρεμάσει” τα παπούτσια του στα κιτρινόμαυρα.

Ο Κουέστα παραμένει το Νο1 του ΑΡΗ και πλέον το βάρος πέφτει στον παίκτη που θα βρίσκεται από πίσω του, με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη να είναι stand by.

Ο Έλληνας κίπερ αναμένει στο ακουστικό του και δίνει προτεραιότητα στον ΑΡΗ εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τον ίδιο. Την ίδια στιγμή στην πλευρά των “κιτρινόμαυρων” υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία και τη γενικότερη συμπεριφορά του Έλληνα κίπερ στα αποδυτήρια, με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει θετικά την παραμονή του.

Ολα θα ξεκαθαρίσουν όταν οι δύο πλευρές κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και αυτό δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα, ώστε ο ΑΡΗΣ να ξέρει εάν θα κλείσει την τριάδα των τερματοφυλάκων -υπάρχει και ο Κυριαζής- ή αν θα πρέπει να βγει στην αγορά για τερματοφύλακα εάν δεν τα βρει με τον Χουτεσιώτη.

Προτεινόμενα Άρθρα