Μετά τον Μορόν… οι υπόλοιπες εκκρεμότητες του καλοκαιριού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λορέν Μορόν ήταν η πιο… καυτή πατάτα που κλήθηκε να διαχειριστεί ο ΑΡΗΣ, όσον αφορά τους παίκτες που φέτος μπήκαν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους.

Αφού το ενδεχόμενο πώλησής του αποκλείστηκε με το πέρας της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχασαν χρόνο και έκλεισαν τον Ανδαλουσιανό για ακόμη τρία χρόνια.

Ο ΑΡΗΣ “έδιωξε” από τους ώμους του το μεγαλύτερο βάρος εν όψει του καλοκαιριού, έχοντας πλέον άνεση χρόνου να πάρει τις αποφάσεις του για τις υπόλοιπες… εκκρεμότητες που υπάρχουν. Οκτώ στον αριθμό.

Τόσα είναι τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου και μερικά εξ αυτών αρκετά ηχηρά.

Πρώτο και καλύτερο είναι του Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Τσέχος δεν έχει φέτος τον ίδιο ρόλο με τα προηγούμενα δύο χρόνια αλλά παραμένει αρκετά σημαντικός στα πλάνα του Άκη Μάντζιο. Εκεί όπου ρόλο έχει και ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος επίσης βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Βέλεθ και Μοντόγια είναι επίσης δύο περιπτώσεις που το μέλλον τους παρουσιάζει ενδιαφέρον ενώ ακολουθούν οι Κυριαζής, Φατόρε, Σαβέριο και Πάρντο, με τον τελευταίο να είναι ίσως και ο μοναδικός σίγουρος που στο τέλος της χρονιάς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Στον ΑΡΗ για την ώρα αφήνουν στην άκρη το μέτωπο των ανανεώσεων και αναμένεται να το “πιάσουν” ξανά με το νέο έτος, εάν δεν αλλάξει κάτι τους επόμενους δύο μήνες.

Η ξεχωριστή περίπτωση του Σιφουέντες

Ο 25χρονος μέσος από το Εκουαδόρ είναι και ο μοναδικός δανεικός στο φετινό ρόστερ, αποτελώντας και αυτός ανοικτό μέτωπο εν όψει καλοκαιριού αλλά με διαφορετικές συνθήκες.

Ο ΑΡΗΣ έχει οψιόν αγοράς του παίκτη από τους Ρέιντζερς -πληροφορίες κάνουν λόγο για 2,5 εκατ. ευρώ- την οποία δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει εάν ο παίκτης συνεχίσει με ίδιες ή ακόμα καλύτερες εμφανίσεις μέσα στη σεζόν. Μία περίπτωση που επίσης αναμένεται να απασχολήσει από το νέο έτος, εάν ο ΑΡΗΣ δεν… τρέξει για να τον κλείσει άμεσα.

Προτεινόμενα Άρθρα