Μεταγραφές με συγκεκριμένα κριτήρια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις και ο Άλαν Πάρντιου έχει πολύ δουλειά μπροστά του τις επόμενες μέρες, παράλληλα με την αναμονή του για τα μεταγραφικά.

Ο Άγγλος έχει κάνει εδώ και καιρό τις εισηγήσεις του, παραμένοντας φυσικά σε ανοικτή επικοινωνία με τον Θεόδωρο Καρυπίδη για όλα τα ζητήματα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ έχει ξεχωρίσει τις θέσεις όπου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, όμως παράλληλα έχει διαμορφώσει και ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αγωνιστικών χαρακτηριστικών.

Το πρώτο δεδομένο είναι ότι Πάρντιου θέλει να ψηλώσει λίγο παραπάνω την ομάδα, δεν είναι όμως το μοναδικό.

Γενικά ο Άγγλος έχει δείξει μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια την πρόθεσή του να φτιάξει μία ομάδα αθλητική, η οποία θα τρέχει και θα πιέζει.

Αυτά τα χαρακτηριστικά ζητάει και στις κινήσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο, ώστε να εξυπηρετήσουν τις τακτικές του ανάγκες και να ενισχύσουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα

Ο προπονητής του ΑΡΗ θέλει αυτά τα στοιχεία λίγο παραπάνω στον χώρο του κέντρου αλλά και μεσοεπιθετικά. Οχι μόνο στις πλευρές αλλά και στον φορ, αφού ο Γκρέι ναι μεν κάνει καλά νούμερα αλλά δεν πιέζει πολύ στην πρώτη γραμμή άμυνας.

Προτεινόμενα Άρθρα