Μεταγραφές: Οι τρεις ήρθαν, ο τέταρτος έρχεται

από AllAboutARIS

Ο χειμερινή μεταγραφική περίοδος, ολοκληρώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου και για τους ελεύθερος και το μόνο… παράθυρο είναι που υπάρχει, αφορά στην Τουρκία, και το ενδεχόμενο να επιτραπεί σε κάποιους παίκτες από εκεί να κάνουν μεταγραφές.

Ο ΑΡΗΣ προχώρησε σε κινήσεις για να καλύψει τα κενά του, αποκτώντας τον Βλάντιμιρ Νταρίντα αντί του Πάπε Σέικ Ντιόπ που έφυγε, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για να ενισχυθεί η επίθεση, τον Λούκας Ρουπ, καθώς τραυματίστηκε ο Μάνου Γκαρθία και τον Λάζαρο Χριστοδούλοπουλο για τα άκρα της επίθεσης, μετά την πώληση του Μαντσίνι.

Τέσσερις μεταγραφές δηλαδή, δύο εκ των οποίων έχουν ήδη κερδίσει τη θέση τους στην ενδεκάδα, ενώ πλέον και ο τρίτος «παίζει» ζεστά. Ο Νταρίντα από την πρώτη στιγμή πήρε φανέλα βασικού, ο Καμαρά στα τελευταία ματς το ίδιο, ενώ ο Λούκας Ρουπ με την εικόνα που είχε στο ματς με τον ΟΦΗ, πλέον φαίνεται πως θα… καθιερωθεί.

Ο μόνος που απομένει πλέον είναι ο Χριστοδουλόπουλος και για τον οποίο το πλάνο είναι σχετικά σύντομα να πάρει την ευκαιρία του για βασικός. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά με δεδομένο ότι ακολουθεί το μίνι πρωτάθλημα των Playoffs, εκεί όπου (σχεδόν) όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι και θα χρειαστεί όλο το ρόστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X