Μεταξάς: “Ο Πίρσμαν είναι απλά… άρρωστος”

από AllAboutARIS

O προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, απέφυγε να πάρει θέση για την εξέλιξη της υπόθεσης του Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος έχει συμφωνήσει προσωπικά με τον ΑΡΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε πως ο Βέλγος αμυντικός είναι απλά… άρρωστος (ταλαιπωρείται από ίωση) και πως θα χάσει την αναμέτρηση της ομάδας της Ηπείρου με τον Ατρόμητο.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Για τους παίκτες που θα απουσιάσουν σίγουρα από το ματς με τον Ατρόμητο: «Οικονομόπουλος, Πίρμαν, Κόντε, Λοντίγκιν και Σιόντης».

Για το αν είναι δεδομένη η μεταγραφή του Πίρσμαν στον Άρη ή θα παίξει κάποιο παιχνίδι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου: «Ο Πίρσμαν αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα απλά τώρα είναι άρρωστος. Όλα τα άλλα δεν είναι δικά μου θέματα».

Για το αν θα ενημερωθεί όταν φύγει κάποιος παίκτης από τον ΠΑΣ ή πριν γίνει αυτό: «Όλα τα θέματα τα συζητάμε μαζί. Πιο πολύ δικό μου θέμα γίνεται όταν βγαίνουμε στο χόρτο και βλέπω ποιους παίκτες έχω στη διάθεση μου, εγώ δουλεύω με τους παίκτες που έχω στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο θέμα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X