Μεταξάς: “Παραμένει φαβορί ο ΑΡΗΣ” – Τι είπε για το ματς του α’ γύρου, Πίρσμαν και Περέα

από AllAboutARIS

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΑΡΗ.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Για το πώς περιμένει το ματς με τον Άρη: «Όπως κάθε αντίπαλο έτσι βλέπουμε κι αυτό το ματς. Εγώ κοιτάζω τον αντίπαλο, τις δυνάμεις και βλέπω ότι ο Άρης δεν πάει να ‘χει όσα προβλήματα έχει, είναι δυνατή ομάδα. Κι εμείς είχαμε πολλά προβλήματα την περασμένη εβδομάδα και ελλείψεις. Για μένα είναι και πάλι ο Άρης το φαβορί και θα δούμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε».

Για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα: «Για τον Περέα δεν το γνωρίζουμε ακόμα αν θα παίξει. Για τον Πίρσμαν επίσης πρέπει να περιμένουμε. Έχει κάποιες εβδομάδες που παίζει μ’ ένα πρόβλημα. Παίζει επειδή το θέλει. Είναι επαγγελματίας και θέλει να παίζει σε όλα τα ματς. Κάποια στιγμή πρέπει να τον αφήσουμε 1-2 ματς όπως μου λένε και οι γιατροί. Το ποια θα είναι αυτή η στιγμή θα το δούμε. Θα αποφασίσουμε μετά τις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου. Το ίδιο και με τον Περέα. Όπως είδατε κι εσείς, προπονούταν με το χέρι στο πλάι. Αν είναι να παίξει μ’ ένα χέρι, καλύτερα να μην παίξει καθόλου».

Για το αν απασχολεί το μυαλό των παικτών το 0-5 του Α’ γύρου: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εμείς κάνουμε τα πάντα και μιλάμε στα παιδιά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παίζει ρόλο. Τώρα από εκεί και πέρα αν κάποιος το έχει βαθιά στο μυαλό του, δεν μπορώ να μπω μέσα και να σας το πω αν υπάρχει αυτό. Για μας δεν υπάρχει πάντως. Ήταν ένα παιχνίδι που χαρήκαμε τότε που το κερδίσαμε, αλλά αν με ρωτάτε σήμερα θα σας πω καλύτερα να κερδίσουμε με 1-0 την Δευτέρα. Εκείνο το ματς έμοιαζε με το ματς που χάσαμε εμείς από τον ΠΑΟΚ. Κάναμε 6-7 σουτ και μπήκαν 5 γκολ. Έτσι και ο ΠΑΟΚ μας έκανε 5 σουτ και έβαλε 4 γκολ. Υπάρχουν αυτές οι μέρες. Από τότε δεν το ξαναζήσαμε αυτό το πράγμα. Γίνεται μία φορά τον χρόνο ή την τριετία. Το ξεχνάμε και πάμε για το επόμενο».

Για το αν έχει δει διαφοροποίηση του Άρη σε σχέση με τον Α’ Γύρο: «Ελάχιστα. Αλλά πρέπει να μπούμε σε κάποιες λεπτομέρειες, που εδώ δεν πρέπει να το κάνουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα