Μετράει φίλους (και) σήμερα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

To “Κλεάνθης Βικελίδης” ανοίγει σήμερα και πάλι τις πόρτες του… Οχι για κάποιο παιχνίδι. Αν και στα χέρια κάποιων, “παιχνίδι” είναι αυτό που πράττουν εις βάρος της ομάδας.

Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:00, ο ΑΣ ΑΡΗΣ θα φιλοξενήσει στο Sports Cafe συνάντηση με πολιτικούς της Βορείου Ελλάδος και επιφανείς προσωπικότητες της πόλης, μετά το κάλεσμα που απηύθυνε την περασμένη Πέμπτη.

Ο σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι η ενημέρωση των παρευρισκομένων για τη σκευωρία που κάποιοι δρομολόγησαν εις βάρος της ομάδας.  Αυτό θα το αναλάβει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ενώ το “παρών” είναι πολύ πιθανό να δώσει και ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Στη συνάντηση φυσικά θα είναι τόσο ο Λευτέρης Αρβανίτης και άλλα μέλη του Ερασιτέχνη, ο οποίος με την πρωτοβουλία του δείχνει ότι βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ηδη υπάρχουν πρόσωπα της πολιτικής σκηνής που επικοινώνησαν με τους ανθρώπους του ΑΡΗ και εξέφρασαν τη στήριξή τους προς την ΠΑΕ. Σήμερα όμως είναι ακόμα μία ευκαιρία για τον σύλλογο να μετρήσει κι άλλους φίλους. Και μάλιστα σε μία προεκλογική περίοδο…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X