Με άλλο αέρα έτοιμος για το 3.75 ο Άρης!

από AllAboutARIS

Ο Άρης αρχίζει τα Playoffs της Super League από την Τούμπα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21:00) με στόχο την ιδανική εκκίνηση στο μίνι πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ρίχνεται στη μάχη των Playoffs με ντέρμπι της πόλης, στο «σπίτι» του συμπολίτη ΠΑΟΚ, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οι δάφνες από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ακόμα νωπές, με το εισιτήριο να σφραγίζεται με το στείρο μεν, χρυσό μεν 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ώστε ο Άρης να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει για πρώτη φορά τρόπαιο μετά το 2010, το οποίο συνοδεύεται κι από ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ωστόσο μέχρι το συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του δεύτερου τη τάξει θεσμού υπάρχει το μίνι πρωτάθλημα των Playoffs, όπου ο Άρη εκκινεί από την 5η θέση με 42 βαθμούς και θέλει φυσικά να πάρει το καλύτερο δυνατό.

Η μονομαχία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έρχεται σε πολύ καλή ψυχολογική συγκυρία για τον «Θεό του πολέμου» λόγω φυσικά της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου και την ώρα που ο αντίπαλος προέρχεται από ευρωπαϊκή ήττα στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό (2-0), έχοντας στο μυαλό του και την επερχόμενη ρεβάνς.

Ο Άρης δεν έχει πίεση για το αποτέλεσμα, αλλά το κίνητρο είναι πάντα υψηλό σε αυτά τα ντέρμπι, στα οποία φέτος είναι αήττητος, έχοντας πάρει 0-0 στην Τούμπα και έχοντας νικήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1) στην κανονική περίοδο, σπάζοντας σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη κόντρα στον «δικέφαλο» και στόχος είναι ένα νέο θετικό αποτέλεσμα. Το Χ2 διπλή ευκαιρία στην Τούμπα προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Ο Μάντζιος θα επιδιώξει να χτυπήσει τον αντίπαλο στα αδύναμα σημεία του, έχοντας ως επιθετική αιχμή τον Μορόν των 14 γκολ στο πρωτάθλημα που είναι πάντα σε ετοιμότητα για να βρει δίχτυα και θα βρει τη… στιγμή του. Το γκολ του Ισπανού επιθετικού είναι σε απόδοση 3.75.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα