Με αυτά τα χρήματα πωλείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει ορίσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στα 4,35 δισ. ευρώ (3,75 δισ. λίρες) το τίμημα για την πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία κατέχει από το 2005.

Mεταξύ των ενδιαφερομένων είναι και ο πλουσιότερος άνθρωπος της Μεγάλης Βρετανίας και υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος απέτυχε στην προσπάθεια εξαγοράς της Τσέλσι. Επίσης, σύμφωνα με τους Άγγλους και το κρατικό επενδυτικό ταμείο του Ντουμπάι έχει βάλει στο στόχαστρο την ομάδα του Ολντ Τράφορντ.

Να σημειωθεί ότι το Bllomberg, τις προηγούμενες εβδομάδες, είχε γράψει για το ενδεχόμενο ενδιαφέρον ενός νέου επενδυτή μαζί με την οικογένεια Γκλέιζερ, αλλά σύμφωνα με την «Daily Mail», επιλέχθηκε τελικά η προοπτική της πώλησης.

Βόλεϊ Ανδρών: Στον ΑΡΗ ο Γιάννης Κατσαφλιάκας
Προηγούμενο άρθρο Βόλεϊ Ανδρών: Στον ΑΡΗ ο Γιάννης Κατσαφλιάκας
Επόμενο άρθρο Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς προβλήματα
Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς προβλήματα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News