Με Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ κόντρα στον Ολυμπιακό

από AllAboutARIS

Επιστροφές αλλά και προβλήματα στην αποστολή που επέλεξε ο Μάντζιος για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του Άρη έχει ξανά διαθέσιμους τους Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ που απουσίαζαν τελευταία λόγω ίωσης. Το ευχάριστο είναι πως υπολογίζονται οι Νταρίντα και Μορόν που είχαν ενοχλήσεις μετά το ματς με την ΑΕΚ. Νέα πρόσωπα είναι οι Ντουκουρέ και Πάρντο. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Βερστράτε, Ανσραριφάρντ και οι Κάρλσον, Ρουπ, Φεράρι και Βέλεθ.

Η ΠΑΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/04), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Οι Birger Verstraete και Karim Ansarifard είναι τιμωρημένοι (αμφότεροι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες).

Προτεινόμενα Άρθρα