Με Λεβαντόφσκι κορυφή η Μπαρτσελόνα

από AllAboutARIS

Μπαρτσελόνα με σπασμένα φρένα και… οδηγό τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Με τον Πολωνό επιθετικό να σκοράρει ξανά και μάλιστα γκολάρα, φτάνοντας ήδη τα 12 «τεμάχια» σε εννέα αγώνες με τους «μπλαουγκράνα», οι Καταλανοί πέρασαν από τη Μαγιόρκα (0-1), πέτυχαν έκτη σερί νίκη και πάτησαν -έστω και προσωρινά- κορυφή στη La Liga!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προβληματική εικόνα, αλλά και αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών, με τον Τσάβι, χαρακτηριστικά, να ξεκινάει Πικέ και Τζόρντι Άλμπα. Τη λύση, ωστόσο, έδωσε για άλλη μια φορά φέτος ο τρομερός «Λέβα», που στο πρωτάθλημα μόνο έχει εννέα γκολ σε επτά παιχνίδια. Ο 34χρονος επιθετικός έκανε μια υπέροχη ατομική ενέργεια και άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό. Το γκολ του, τελικά, έκρινε την αναμέτρηση, αν και η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε και την εξαιρετική εμφάνιση από τον Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, κατέβασε ρολά!

Στο δεύτερο μέρος, δε, έκανε άλλη μία σπουδαία επέμβαση και έσπασε, παράλληλα, το ατομικό ρεκόρ απαραβίαστης εστίας με την μπλαουγκράνα φανέλα. Η Μπαρτσελόνα έφτασε με την έκτη σερί νίκη της τους 19 βαθμούς και πάτησε κορυφή, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Ρεάλ (έχει 18 βαθμούς) κόντρα στην Οσασούνα την Κυριακή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X