Με Μάγιο στο ντέρμπι – «Πρώτη» για Χουάνκαρ

Γνωστή έκανε η ΠΑΕ την αποστολή του ΑΡΗ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ούγκο Μάγιο επανέρχεται στα πλάνα του Άκη Μάντζιου αλλά και ο Χουανκάρ για πρώτη φορά θα μπορεί να επιλεχθεί από τον προπονητή των κιτρινόμαυρων, εκτός έμεινε όπως ήταν αναμενόμενο ο Φαμπιάνο λόγω του τραυματισμού του.

Αναλυτικά η ενημέρωση

 

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (21/09), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Suleymanov (τιμωρημένος), Fabiano Leismann (τραυματίας), Fattore, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 73-81: Φιλική ήττα στο κλειστό της Γλυφάδας για τους πράσινους
Προηγούμενο άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι 73-81: Φιλική ήττα στο κλειστό της Γλυφάδας για τους πράσινους
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε πανεπιστημιακός που κατηγορείται ότι απαιτούσε χρήματα από ερευνητές
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε πανεπιστημιακός που κατηγορείται ότι απαιτούσε χρήματα από ερευνητές

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News