Με μπλούζες για Άλκη-Τόσκο και η τρίτη εμφάνιση (pic)

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με την Μπότεφ, το βράδυ της Κυριακής (20:00), σε μία ιδιαίτερη συνάντηση. Και δεν αναφερόμαστε μόνος στις σχέσεις των δύο ομάδων ή την αδελφοποιήση των οπαδών τους. Ο αγώνας θα γίνει στη μνήμη του Τόσκο, αλλά και σε εκείνη του Άλκη, που δολοφονήθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Οι Κιτρινόμαυροι όπως… αποκάλυψε στα social media ο φροντιστής της ομάδας, θα φορούν μπλουζάκι αφιερωμένα τόσο στον Άλκη Καμπανό, όσο και στον Τόσκο Μποζατζίσκι, ενώ απ’ ότι φαίνεται στο παιχνίδι ο ΑΡΗΣ μάλλον θα χρησιμοποιήσει την τρίτη εμφάνισή του, καθώς Κιτρινόμαυρα φορά και η Μπότεφ.

«Τελειώνει» ο Πίρσμαν, πάει Χρόνινχεν
Προηγούμενο άρθρο «Τελειώνει» ο Πίρσμαν, πάει Χρόνινχεν
Επόμενο άρθρο Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (1/7)
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (1/7)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News