Με Ντιαντί και Bet Builder σε απόδοση 25 για το τρίποντο ο ΑΡΗΣ! 

από AllAboutARIS

Επιστροφή και ώρα αποδείξεων για τον Άρη, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ (20:30) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Είναι αήττητος, είναι αλύγιστος, αλλά αξίζει σίγουρα περισσότερα: Μετά από τρία ματς χωρίς ήττα, ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη (20:30) ψάχνοντας τη δεύτερη νίκη του στη Super League.

H ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε κόντρα σε Ατρόμητο, Πανσερραϊκό και Αστέρα το κλασικό της, συμπαγές αμυντικό πρόσωπο και η στόχευση στον αγώνα με τον ΟΦΗ δεν αλλάζει: Ο Άρης θα κοιτάξει να ελέγξει το τέμπο, να προσέξει στην άμυνά του και, στη συνέχεια, να πιέσει με ορθολογικό τρόπο για το τρίποντο. Η διακοπή για τις Εθνικές αναμένεται να παίξει ρόλο στο τέμπο και το Under 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1.78.

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι «κίτρινοι» διαθέτουν παίκτες μεγάλης κλάσης και ένα ρόστερ γεμάτο με ποιότητα. Με σωστό πλάνο και με… κέφια από τους Ντιαντί, Σίστο στα πλάγια και τον Μορόν στο «9», o Άρης μπορεί να εκμεταλλευτεί το συσσωρευμένο ταλέντο, να κάνει το απαραίτητο step up στο επιθετικό κομμάτι και να φτάσει σε μία νίκη που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Στο 2.35 προσφέρεται το διπλό στο ματς για την 4η αγωνιστική της Super League. 

Όσο για το ποιος μπορεί να πρωταγωνιστήσει; Η… κάμερα στρέφεται στον καταπληκτικό Ντιαντί. Ο νεαρός εξτρέμ ήταν καταπληκτικός κόντρα στον Πανσερραϊκό και έχει την ικανότητα να «διαλύσει» την άμυνα του ΟΦΗ με την ταχύτητα και την οξυδέρκειά του. Αν ο Άρης επιλέξει να «χτυπήσει» από τη μεριά του και στις αντεπιθέσεις, τότε ο Ντιαντί μπορεί να σκοράρει πρώτος, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 9.50!

Ο συνδυασμός και των τριών επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 25!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα