“Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα” (vid)

από AllAboutARIS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους δημοσιογράφους, στις τελευταίες δηλώσεις πριν την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με την Αστάνα.

Η ομάδα σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό είναι προετοιμασμένη και διαβασμένη για το ματς καθώς έχουν αναλύσει σχολαστικά τον αντίπαλο ενώ για την ενδεκάδα σημείωσε πως υπάρχει ένα ερωτηματικό.

“Περιμένω να έρθει το ματς, προετοιμαστήκαμε από την πρώτη μέρα για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι καλός, έχει αρκετά παιχνίδια επίσημα στα πόδια του και ένα συν ακόμα ο συνθετικός χλοοτάπητας που ίσως παίξει ρόλο στη διάρκεια του παιχνιδιού.”

Για τα συναισθήματά του στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς ως προπονητής του ΑΡΗ: “Είναι ένα συναίσθημα που θέλαμε, δεν υπάρχει άγχος, προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τον αντίπαλο και αυτό κάνουμε τόσο καιρό. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε.”

Για την ενδεκάδα: “Γνωρίζετε ότι σε κάποιες θέσεις δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές. Έχουμε ένα κενό ακόμα, θα αποφασίσουμε αύριο.”

Για τα στοιχεία του αντιπάλου: “Είναι μια καλή ομάδα, με αγωνιστικό ρυθμό. Έχει επιθετικές αρετές, γίνεται επικίνδυνη αλλά από ότι έχουμε δει, δέχεται και εύκολα γκολ. Έχουμε πάρει πολλά δείγματα από την Αστάνα και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε.”

Για το αν ωφελήσει ή όχι η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: “Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Θα φανεί μετά τα δύο παιχνίδια.”

Για τον παράγοντα κόσμο: “Σίγουρα θα παίξει ρόλο το ότι δεν θα έχουν υποστήριξη οι παίκτες της Αστάνα. Ο κόσμος του ΑΡΗ δίνει τεράστια δυναμική στην ομάδα και αναμένουμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας την άλλη εβδομάδα.

Με ποιο αποτέλεσμα θα είναι ευχαριστημένος: “Οποιοδήποτε αποτέλεσμα θετικό έρθει είναι στα συν. Όμως τα παιχνίδια είναι διπλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι.”

Για τις μεταγραφές: “Τώρα ασχολούμαστε μόνο με την Αστάνα. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές, η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X