Με σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες λόγω κορωνοϊού ο Κίμιχ!

από AllAboutARIS

Ο Τζόσουα Κίμιχ δεν πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερν καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στους πνεύμονες ως συνέπεια του κορωνοϊού!
Ο άσος των Βαυαρών, ο οποίος έχει μιλήσει και δημόσια για την απόφασή του να μην εμβολιαστεί καθώς διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις, διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν από δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, δεν φαίνεται πως θα επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση, καθώς όχι μόνο δεν έχει αναρρώσει, αλλά αντιμετωπίζει και πρόβλημα στους πνεύμονες!

Θεωρείται βέβαιο πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά ως το τέλος του 2021 και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το επόμενο διάστημα…

«Δεν το έχω κάνει, επειδή δεν νιώθω ασφάλεια από την στιγμή που δεν υπάρχουν μελέτες για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.Φυσικά και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου. Τηρώ σχολαστικά όλα τα μέτρα υγιεινής και υποβάλλομαι σε τεστ κάθε δύο ή τρεις ημέρες. Καθένας έχει το δικαίωμα να πάρει όποια απόφαση θέλει αναφορικά με τον εαυτό του», ανέφερε χαρακτηριστικά για το εμβόλιο.

Ήδη από τις 6 Νοεμβρίου ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει παίξει, καθώς αρχικά ήταν σε καραντίνα αφού είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα και κατόπιν νόσησε ο ίδιος.

«Είμαι καλά, αλλά λόγω διηθήσεων στους πνεύμονες δεν μπορώ να επιστρέψω στις προπονήσεις αυτή τη στιγμή. Θα ακολουθήσω ειδική αγωγή και ανυπομονώ να είμαι πίσω τον Ιανουάριο» ανέφερε ο Κίμιχ σε δήλωσή του.

Προτεινόμενα Άρθρα