Με την… τρίτη και την καλύτερή του εμφάνιση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το έκανε πέρυσι, το επανέλαβε και φέτος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Λορέν Μορόν.

Ο Ισπανός είχε βρει δίχτυα στο περσινό 3-2 του “Κλεάνθης Βικελίδης” και φέτος ήταν αυτός που “ξεκλείδωσε” το παιχνίδι για τον ΑΡΗ, πριν έρθει η ισοφάριση των Αρκάδων και το ακυρωθέν γκολ του Μόντσου Ροντρίγκεθ.

Ο Ανδαλουσιανός άνοιξε λογαριασμό στο τρίτο επίσημο ματς της σεζόν, στο οποίο πραγματοποίησε και την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Ισως το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της ανοδικής πορείας στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Δραστήριος μπροστά, επιθετικά και αμυντικά, βγάζοντας ενέργεια και διάθεση που τον χαρακτήρισαν την περσινή σεζόν μαζί με την εκτελεστική του δεινότητα που αποτυπώθηκε στη φάση του 62ου λεπτού. Ένα γκολ βέβαια που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην άψογη συνεργασία των Μοντόγια και Σίστο, με τον πρώτο να χρεώνεται και την  ασίστ.

Ο Μορόν έχει ένα γκολ σε επτά τελικές στο φετινό πρωτάθλημα, με τρεις εξ αυτών να είναι στην εστία.

Η ατυχία για τον 30χρονο άσσο χθες ήταν ότι τα εξτρέμ δεν βρέθηκαν σε τόσο καλή μέρα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τόσο υποστηρικτικά για τον ίδιο στη δική του καλή βραδιά.

Με τη διακοπή του πρωταθλήματος, πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο μέλλον του ποδοσφαιριστή και στις προχωρημένες επαφές με τον ΑΡΗ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Προτεινόμενα Άρθρα