Με το “έτσι θέλω” αυτοί, με το “έτσι θέλω” και αυτός!

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΕΠΟ και Πολιτεία έφτασαν στο μεγαλείο του παραλογισμού τα τελευταία 24ωρα, αναβάλλοντας κάθε αθλητική δραστηριότητα -ακόμα και αγώνα βόλεϊ σε Κλειστό της Λαμίας- πλην του Λαμία-ΑΡΗΣ που διεξάγεται απόψε στις 20:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, Cosmote Sport 1).

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” ταξίδεψε χθες στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας αναμένοντας στο ακουστικό της, για να μάθει ότι τελικά το δικό της παιχνίδι θα είναι το μοναδικό που θα διεξαχθεί σήμερα.

Ο ΑΡΗΣ καλείται να προσαρμοστεί στα δεδομένα και να δώσει έναν “τελικό” που θα κρίνει τη συνέχεια του στη φετινή σεζόν, ίσως στην κορύφωση της αγωνιστικής κρίσης που διανύει τον τελευταίο μήνα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου καλείται να προκριθεί πάση θυσία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας την ευκαιρία να κλείσει την ταραχώδη παρένθεση που άνοιξε και να “κολυμπήσει” σε πιο ήρεμα νερά.

Ολα αυτά, απέναντι σε μία Λαμία με την οποία δεν βρήκε γκολ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια και η οποία πιστεύει πλέον ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στους “κιτρινόμαυρους”.

ΑΡΗΣ: Έχει τον Μαντσίνι, έχει και τον Καμαρά πιο έτοιμο

Η επίθεση της ομάδας “πονάει” και ενισχύεται με παίκτες που δεν είναι γκολτζήδες αλλά μπορεί να βοηθήσουν. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επιστρέφει από την τιμωρία του και την ίδια ώρα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι πιο ξεκούραστος και έτοιμος να βοηθήσει από το ξεκίνημα.

Εκτός είναι ο διεθνής Τζέγκο, όπως επίσης οι Ντένις (τραυματίας) και Μπεναλουάν.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Bertoglio, Sakic, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Cristian Lopez, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

ΛΑΜΙΑ: Επιστροφή Μανούσου στα πλάνα του Γρηγορίου

Ένας παίκτης είναι το νέο στοιχείο στην αποστολή της Λαμίας και συγκεκριμένα ο Γιώργου Μανούσου. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει ξανά στα πλάνα του τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, με τους Γκαραβέλη, Γκέντσογλου και Ελευθεριάδη να παραμένουν εκτός.

Η αποστολή της Λαμίας: Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Νικολόπουλος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Προημιτελική φάση Κυπέλλου Ελλάδος, 2ος αγώνας

Λαμία-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «ΔΑΚ Λαμίας»

20:00, Cosmote Sport 1

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου), Βασίλης Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτ/νίας)

VAR: Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθός VAR: Δημήτρης Σαμοίλης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X