Με… φόρα στην Τούμπα για το “3 στα 3”!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τον κύκλο των τοπικών ντέρμπι για τη φετινή σεζόν κλείνει απόψε ο ΑΡΗΣ, πηγαίνοντας στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ (20:00, AllAboutARIS TV, AllAboutARIS.gr, NS Prime), για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ.

Το μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης είναι το τρίτο από τα πέντε συνολικά για την ομάδα σε διάστημα δύο εβδομάδων, μετά τις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό, Βόλο και την ουσιαστική εξασφάλιση της 5ης θέσης.

Αυτό που απομένει είναι οι “κιτρινόμαυροι” να τελειώσουν μαθηματικά με την Ευρώπη, έχοντας την ευκαιρία ενδεχομένως να το πετύχουν και σήμερα σε ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει αρκετά κίνητρα.

Ο ΑΡΗΣ πηγαίνει στην Τούμπα με καλύτερο μομέντουμ από τον αντίπαλό του και ανεβασμένη ψυχολογία από τις διαδοχικές, βρίσκοντας τον ΠΑΟΚ σε ένα κακό φεγγάρι που τον αναγκάζει βέβαια να ψάξει αντίδραση. Και τί καλύτερο να το κάνει σε ένα ματς όπως αυτό με τον αιώνιο αντίπαλό του.

ΑΡΗΣ: Ρουπ για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι σημείο αναφοράς στην αποστολή του ΑΡΗ για το αποψινό ντέρμπι, επιστρέφοντας δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του στις 26 Φεβρουαρίου.

Το υπόλοιπο ιατρικό δελτίο παραμένει ως έχει για τον Τόλη Τερζή, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέραν των Μπράμπετς και Οντουμπάζιο.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Luis Palma, Kamara, Camacho, Doukoure, Gray, Rupp, Peersman, Dabo, Mazikou, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

ΠΑΟΚ: Σημαντικά προβλήματα για τον Λουτσέσκου

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει σίγουρα την πλειάδα των επιλογών που θα ήθελε για το αποψινό ντέρμπι. Πέραν του Ίνγκανσον (οίδημα στη γάμπα), εκτός έμεινε τελικά λόγω τραυματισμού και ο Αουγκούστο. “Απών” είναι επίσης και ο τιμωρημένος Κάργας ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Τάισον.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Τζίμας, Μπράντον, Ολιβέιρα

Η «ταυτότητα» του αγώνα

7η αγωνιστική Super League

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: “Στάδιο Τούμπας”

20:00, Novasports

Διαιτητής: Αλίγια Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζαν)

Βοηθοί: Ζέινελ Ζεϊνέλοφ (Αζερμπαϊτζάν), Ακίφ Εμιρέλι (Αζερμπαϊτζάν)

4ος: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Καμάλ Ουμουντλού (Αζερμπαϊτζάν)

Βοηθός VAR: Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X