Μηδέν παθητικό… δύο μήνες μετά!

Η νίκη με κάθε τρόπο ήταν το πρώτο ζητούμενο για τον ΑΡΗ στο Πανθεσσαλικό. Μία νίκη που ήρθε και συνδυάστηκε με ένα στατιστικό που είχε να συμβεί κάμποσο καιρό.

Τις τελευταίες εβδομάδες η άμυνα της ομάδας είχε εξελιχθεί σε αρνητικό σημείο αναφοράς, με τους “κιτρινόμαυρους” να δέχονται… φθηνά γκολ σε πολλές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα ο ΑΡΗΣ δεχόταν γκολ για επτά σερί παιχνίδια μέχρι να πάει στο Πανθεσσαλικό, όπου διατήρησε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες και τη νίκη μέσα στον ΟΦΗ πάλι με 3-0!

Αυτό μάλιστα επιτεύχθηκε με ανακατατάξεις στην άμυνα και τον Πίρσμαν στα στόπερ λόγω της κατάστασης του Ενκουλού.

 

Διαχείριση από θέση ισχύος
Προηγούμενο άρθρο Διαχείριση από θέση ισχύος
Επόμενο άρθρο Σουδάν: Πετυχημένη η επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων από τη χώρα (vid)
Σουδάν: Πετυχημένη η επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων από τη χώρα (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News