Μην ακούτε αυτούς που προέτρεπαν να «παίξετε τα σπίτια και τις καταθέσεις σας» στο ματς με τον Ολυμπιακό

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται να κλείσει τον κύκλο των εντός έδρας αγώνων του στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον σημερινό (8/5, 21.00) κόντρα στην ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θέλοντας να αποχαιρετήσει με νίκη τους οπαδούς του.

Όπως η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος και στο εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ. Η ίδια νοοτροπία, ανεξάρτητα από την έδρα και τον αντίπαλο για τον ΑΡΗ. Που παίζει πάντα για την πάρτη του.

Για την ιστορία του, για τη φανέλα του και τον κόσμο του. Που παίζει πάντα για τη νίκη. Μην ακούτε και μην αφήνετε να σας «δηλητηριάσουν» αυτοί που έκαναν τα ίδια πριν και από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και σας προέτρεπαν να «παίξετε τα σπίτια σας και τις καταθέσεις σας» στη σίγουρη νίκη των ερυθρόλευκων.

Ευτυχώς για τους ίδιους, βέβαια, ούτε αυτοί πίστευαν αυτά που έλεγαν. Ξέρουν το πόσο καθαρή και «παντελονάτη» ομάδα είναι ο ΑΡΗΣ και δεν έμειναν στη… ψάθα. Ο ΑΡΗΣ που ξεφτίλισε την προπαγάνδα τους, που τους έκανε ρεζίλι.

Αυτή τη φορά βρήκαν νέο αφήγημα, τις «σχέσεις» του ΑΡΗ με την ΑΕΚ. Αντί να ζητήσουν συγνώμη που έγιναν ρόμπα με αυτά που έλεγαν πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, τώρα,,, ανακάλυψαν ρήξη στις σχέσεις του ΑΡΗ με τον Μαρινάκη και φιλία με Μελισσανίδη.

Ο  άσος του Ολυμπιακού έδινε από 1.20 εώς 1.28 και δεν βγήκε ποτέ. Το διπλό της ΑΕΚ κυμαίνεται από 1.35 έως και 1,42. Οι στοιχηματικές εταιρείες βγάζουν τις αποδόσεις, κυρίως βάση κινήτρου, ενώ παίζει ρόλο και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ζητείστε από όλους όσους αφήνουν υπονοούμενα σε βάρος του ΑΡΗ να σας δείξουν ένα δελτίο, που να έχουν ποντάρει, όχι τα σπίτια τους και όλες τις καταθέσεις τους, αλλά 1.000 ευρώ, έστω, στην ΑΕΚ. Γιατί τα λόγια είναι τζάμπα…

Θα βάλει, δηλαδή, ο ΑΡΗΣ τον Πάλμα να παίξει με γαστρεντερίτιδα και τον Φαμπιάνο να αγωνιστεί 90 λεπτά, με κίνδυνο να πάθει σοβαρή ζημιά, για τις ανοησίες – να το πω κομψά για να μην έχει πρόβλημα και το site- ορισμένων, που φυσικά, εξυπηρετούν τον δικό τους σκοπό.

Όπως τα δικά του συμφέροντα και μόνο εξυπηρετεί και ο ΑΡΗΣ. Η νίκη δεν είναι δεδομένη στο ποδόσφαιρο και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Απέναντι σε δυο αντιπάλους, που έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ και κίνητρο για το πρωτάθλημα. Αυτό, όμως, που είναι δεδομένο, είναι ότι ο ΑΡΗΣ θα τα δώσει όλα για τη νίκη, τόσο απέναντι στην ΑΕΚ, όσο και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Γιατί έχει μάθει να παίζει μόνο για τη νίκη…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X