Μικρή μετάθεση για τις 25-8 στην σύσκεψη στο Μαξίμου

από AllAboutARIS

Μικρή… μετάθεση πήρε η συνάντηση ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Κυβέρνηση όσον αφορά το νέο γήπεδο της ομάδας, η οποία αρχικά είχε οριστεί για τις 22 Αυγούστου, αλλά τελικά θα γίνει στις 25, τρεις ημέρες αργότερα.

Ο λόγος της μετάθεσης έχει να κάνει με το γεγονός πως η Βουλή ανοίγει στις 22 του μήνα, με την Κυβέρνηση να θέλει άπαντες να είναι στην κρίσιμη συνάντηση. Έτσι άλλαξε η ημερομηνία, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

Ο Νικόλαος Τριμμάτης αναμένεται να ειναι παρών, όπως φυσικά και ο πρόεδρος του ΑΣ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Από πλευράς κυβέρνησης το “παρών ” θα δώσουν σίγουρα οι κ.κ Γεραπετρίτης (Επικρατείας), Χατζηδάκης (Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων), Σκέρτσος (Επικρατείας), Καλαφάτης (Μακεδονίας-Θράκης), Ταγαράς (Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος), o σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Πολεοδομίας και Χωροταξίας Δημήτρης Οικονόμου και ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού, Ευθύμιος Μπακογιάννης.

Πέραν του κ. Καλαφάτη και των στελεχών του ΑΡΗ, από τη Θεσσαλονίκη το “παρών” θα δώσουν ο αντιπεριφερειάρχης Κωσταντίνος Γιούτικας και ο κ. Μπίλλιας από την Περιφέρεια, ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας (αμφότεροι μέλη της επιτροπής του ΑΣ ΑΡΗΣ), ο  αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας Τεχνικού Επιμελητηρίου, Σωκράτης Δημητριάδης, και ο σύμβουλος επενδύσεων Δημήτρης Σαμαράς.

Βέβαια λόγω της μετάθεσης δεν αποκλείεται κάποιοι να δώσει το παρών μέσω της… τεχνολογίας, αφού μπορεί να μην μπορούν να βρεθούν στην Αθήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα