Μινασιάν: «Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα – Πολύ ποιοτικός ο ΑΡΗΣ» (vid)

από AllAboutARIS

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσε ο προπονητής της Αραράτ-Αρμένια για τον επαναληπτικό αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον Β΄προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

 

Συγκρίνοντας την εικόνα που έχει για τον ΑΡΗ: Είναι πολύ διαφορετική εικόνα από τα φιλικά, είναι μια ομάδα με ποιότητα με δυναμική κι αυτό που θα κοιτάξει είναι να αναχαιτίσει την δυνατή πλευρά του Σρη και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της ομάδας.

Τι διαφορετικό περιμένει στο δεύτερο παιχνίδι: Αυτό το παιχνίδι και τακτικά και πνευματικά θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει και έχουμε προετοιμαστεί ώστε να αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Για το πλεονέκτημα του ΑΡΗ που θα αγωνιστεί στην έδρα του: Έχει ένα αβαντάζ παίζοντας στην έδρα της, υπάρχουν φορές που σου δημιουργεί διπλό άγχος εξαιτίας της πίεσης που υπάρχει από τον κόσμο για το αποτέλεσμα. Είναι ομάδα ποιότητας, αν συγκρίνουμε και το μπάτζετ των δυο ομάδων, αλλά είναι δύο ματς. Δεν παίζει ρόλο το μπατζετ στο ποδόσφαιρο είναι δύο 90άλέπτπα και θα δούμε πώς θα πάει.

Φωτορεπορτάζ:EUROKINISSI

 

Προτεινόμενα Άρθρα