ΜΜΕ Βοσνίας για Χαΐροβιτς: «Υπερβολικό βάρος και…. μάγουλα» (pic)

από AllAboutARIS

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από τον Ιζέτ Χαΐροβιτς, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι είναι ελεύθερος, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με τον ΑΡΗ. Ο 32χρονος Βόσνιος «εμφανίστηκε» σήμερα δημοσιεύοντας ένα story στο Instagram με τον γυμναστή του, «αποκαλύπτοντας» ότι βρίσκεται στη Ζυρίχη.

Η εικόνα του πάντως, σχολιάστηκε αρνητικά από τους συμπατριώτες του, καθώς φαίνεται πως έχει… αφήσει τον εαυτό του.

«Ο Χαΐροβιτς προπονείται παρέα με έναν προπονητή φυσικής κατάστασης και η συνέπεια του να μην παίζει για αρκετούς μήνες είναι εμφανής στο υπερβολικό βάρος και τα παχουλά μάγουλα. Αυτή η φυσική αλλαγή είναι κατά κάποιο τρόπο εντυπωσιακή», αναφέρει η ιστοσελίδα sportsport.ba., η οποία προσθέτει:

«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η τελευταία φορά που ο Χαΐροβιτς εμφανίστηκε σε αγωνιστικό αγώνα ήταν στις 13 Μαρτίου 2022, όταν πήρε 20 λεπτά στην ήττα του ΑΡΗ από τον Ολυμπιακό. Στο μεσοδιάστημα, δεν υπήρχαν πληροφορίες για τον 32χρονο πλέον ποδοσφαιριστή. Το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι έλυσε το συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, δηλαδή ότι είναι χωρίς σύλλογο.

Επιτέλους πήραμε μια ιδέα για τον Ιζέτ Χαΐροβιτς. Το να μην παίζει έχει τις συνέπειές του, οι σωματικές αλλαγές «σκίζουν τα μάτια».

Και το δημοσίευμα καταλήγει: «Η δουλειά στο γυμναστήριο σημαίνει μεγάλη επιστροφή στο γήπεδο; Ο χρόνος θα δείξει, αλλά το γεγονός είναι ότι ο Χαΐροβιτς είναι σε τέτοια ηλικία που μπορεί ακόμα να δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο. Έχει ακόμα χρόνο να διορθώσει τα πράγματα. Το αν θα συμβεί εξαρτάται αποκλειστικά από τη θέληση και την επιθυμία του».

 

Προτεινόμενα Άρθρα