ΜΜΕ Βουλγαρίας: «Ο ΑΡΗΣ θέλει τον Κράστεφ» (pics)

από AllAboutARIS

Όπως διαβάσατε και χθες μέσα από το AllAboutARIS, πληροφορίες από την Βουλγαρία ανέφεραν πως ο ΑΡΗΣ έχει στο… ραντάρ του τον Φίλιπ Κράστεφ, ο οποίος ανήκει στην Λόμελ και αγωνίζεται ως δανεικός στη Λέφσκι Σόφιας.

ΜΜΕ της γειτονικής χώρας λένε πως το… έψαξαν λίγο παραπάνω και το επιβεβαίωσαν.

«Ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον χαφ της Λέφσκι, Φίλιπ Κράστεφ» γράφει η ιστοσελίδα Gong.bg και προσθέτει: «Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ρόμπερτ Παλίκουτσα, παρακολούθησε τις εμφανίσεις της διεθνούς μέσου κι έμεινε ικανοποιημένος με αυτά που είδε. Ο Φιλίπ Κράστεφ αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λομέλ, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν. Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες να συμφωνήσουν οι «μπλε» σε νέο δανεισμό του χαφ δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες».

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται επίσης: «Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο ΑΡΗΣ ενδιαφέρεται και για άλλους ποδοσφαιριστές της Λέφσκι – τον Γουέλτον και τον Νόα Σόνκο Σούντμπεργκ, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ελληνικός σύλλογος θέλει μόνο τον Φίλιπ Κράστεφ».

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα novsport φιλοξενεί ένα άρθρο με τίτλο: «Ο ΑΡΗΣ δεν θέλει Σούντμπεργκ και Ουέλτον, αλλά τον Κρέστεφ» και προσθέτει:

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται για τον μέσο της Λέφσκι, Φίλιπ Κράστεφ, του οποίου ο δανεισμός λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι απίθανο να ανανεωθεί».

Προτεινόμενα Άρθρα