ΜΜΕ Ισπανίας: «Περιμένουν προσφορά για Κογιάδο, αλλιώς… δανεισμός»

από AllAboutARIS

Η μη παρουσία του Άλεξ Κογιάδο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μπέτις και το… μέλλον του παίκτη εξακολουθούν να απασχολούν τα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Για παράδειγμα, η ιστοσελίδα estadiodeportivo φιλοξενεί ρεπορτάζ για τον 25χρονο Καταλανό, με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μπέτις, Μάνου Φαγιάρδο και με πληροφορίες ότι στόχος είναι να πωληθεί στη Σαουδική Αραβία, απ’ όπου όμως αν δεν έρθει η αναμενόμενη προσφορά, τότε θα αναζητηθεί ομάδα για να δοθεί ξανά δανεικός.

Αρχικά στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται: «Ο Άλεξ Κογιάδο δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, αλλά θα χρησιμεύσει για κάποιο κέρδος για τον σύλλογο της Μπέτις. Μάλιστα, ο ίδιος ο αθλητικός διευθυντής, Μάνου Φαγιάρδο, παραδέχτηκε ότι η περιπέτειά του στη Σαουδική Αραβία ήταν θετική, αν και ταυτόχρονα διαβεβαίωσε ότι αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον θα μπορούσε να το ακούσει».

Συνεχίζοντας υπάρχει μία τοποθέτηση του Φαγιάρδο για την απουσία του Κογιάδο από την προετοιμασία που γίνεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας: «Είναι καθαρά λόγω προσωπικού θέματος, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε ενημερωθεί προηγουμένως και όπως συμφώνησαν όλες οι πλευρές, αποφασίστηκε να του δοθεί παράταση για λίγες ημέρες σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα».

Στη συνέχεια ο συντάκτης του κειμένου προσθέτει: «Όλα δείχνουν ότι ο Άλεξ Κογιάδο θα ετοιμάσει ξανά τις βαλίτσες του χωρίς να τεθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή, Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Καταλανός θα φύγει από τον σύλλογο τις επόμενες μέρες».

Τέλος, τονίζονται τα εξής: «Πρόθεση της Μπέτις είναι να τον πουλήσει. Ο παίκτης έβγαλε την περσινή σεζόν στη Σαουδική Αραβία σε υψηλό επίπεδο και έχει αυξήσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων σε εκείνο το πρωτάθλημα, οπότε θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν οικονομικό κέρδος έχοντας πάντα υπόψη ότι η Μπαρτσελόνα έχει κρατήσει το 30% μιας μελλοντικής πώλησης του παίκτη. Αν δεν έρθει η αναμενόμενη προσφορά για μεταγραφή, θα αναζητηθεί νέος δανεισμός».

Προτεινόμενα Άρθρα