ΜΜΕ Σενεγάλης: “Μετά την αποτυχία του στην ιατρική εξέταση ο Σισέ δεν υπέγραψε στον ΑΡΗ”

από ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΓΟΛΙΑΣ

Aναφορά στον λόγο που δεν υπέγραψε στον ΑΡΗ ο Σισέ, έχει ιστοσελίδα της Σενεγάλης. Οι συμπατριώτες του 28χρονου στόπερ ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη αλλά τελικά “κόπηκε”, επισημαίνουν στον τίτλο του σχετικού άρθρου: “Μετά την αποτυχία του στην ιατρική εξέταση, ο Σισέ δεν υπέγραψε στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης”. Μεταξύ άλλων, στο κείμενο αναφέρεται πως… “ενώ όλα συμφωνήθηκαν για να υπογράψει στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν θα γίνει τελικά κιτρινόμαυρος.

Για αρκετές ημέρες, ο διεθνής Σενεγαλέζος και πρωταθλητής Αφρικής το 2022 έπρεπε να περιμένει στη Σενεγάλη, περιμένοντας να πάρει τη βίζα του για την Ελλάδα. Προσγειώθηκε μάλιστα στο αεροδρόμιο, κυματίζοντας τα χρώματα του μελλοντικού του συλλόγου.

Υπήρχε συμφωνία μεταξύ του 28χρονου Σενεγαλέζου αμυντικού και του ελληνικού συλλόγου για τριετές συμβόλαιο, το deal όμως δεν πραγματοποιήθηκε λόγω σωματικού προβλήματος που εντοπίστηκε κατά την ιατρική εξέταση. Η ομάδα του Απόστολου Μάντζιου έχει πλέον στραφεί σε άλλες λύσεις για να ενισχύσει την άμυνά της”. Από τον ΑΡΗ δεν βγήκε καμιά λεπτομέρεια για τον λόγο που “κόπηκε” ο παίκτης, παρά μόνο ότι δεν θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

Προτεινόμενα Άρθρα