ΜΜΕ Σκοτίας: «Η Ρέιντζερς μπορεί να μίλησε ήδη για τον Πάλμα»

από AllAboutARIS

Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν μερικές ημέρες μέχρι να δούμε ξανά το όνομα του Λουίς Πάλμα γραμμένο στα σκοτσέζικα ΜΜΕ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως τον… έχουν ξεχάσει κι έτσι σήμερα οι Βρετανοί επανήρθαν δριμύτεροι. Αφορμή στάθηκε μία συνέντευξη του προπονητή-μάνατζερ της Ρέιντζερς, Μάικλ Μπιλ, στην ιστοσελίδα rangersnews. Τι είπε;

Μεταξύ άλλων: «Έλειπα εκτός μιλώντας σε μερικούς παίκτες τις τελευταίες δύο μέρες και είναι κάτι που συμβαίνει συνεχώς. Είμαι αρκετά ιδιότροπος, μου αρέσει να πηγαίνω να συναντώ τους παίκτες και να τους βλέπω πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό έκανα τις τελευταίες εβδομάδες, κάθε ρεπό, κάθε στιγμή στο πρόγραμμα ταξίδευα για να συναντήσω ανθρώπους. Έχω μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλω να κάνω και πώς θέλω να φαίνεται η ομάδα».

Σε αυτό το ρεπορτάζ, η ιστοσελίδα μεταφέρει την πληροφορία ότι ο Μπιλ μπορεί να συναντήθηκε και με εκπροσώπους παικτών που έχουν συμβόλαια με ομάδες. Και κάπου αναφέρεται το όνομα του Λουίς Πάλμα, το οποίο σύμφωνα με τους Σκοτσέζους παραμένει σταθερά στην transfer list της Ρέιντζερς.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα