Μοράτα: “Έτοιμος να πάω στην Μίλαν, μένει μόνο να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις”

από AllAboutARIS

Το φετινό καλοκαίρι είναι ονειρεμένο για τον Άλβαρο Μοράτα καθώς ως αρχηγός της εθνικής Ισπανίας πανηγύρισε με την ρόχα την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον έμπειρο στράικερ να ετοιμάζεται τώρα για να ανοίξει ακόμη ένα σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο.

Αυτό θα είναι όπως όλα δείχνουν η Μίλαν (τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών για τετραετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη), με τον Μοράτα να λέει αντίο στους συμπαίκτες του στην Ατλέτικο και να κλείνει το μάτι του στους ροσονέρι με δηλώσεις του.

“Ήταν σημαντικό για μένα να αποχαιρετήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου στην Ατλέτικο για όλα αυτά που έκαναν. Στις δύσκολες στιγμές στάθηκαν στο πλευρό μου.

Όταν δεν καταφέρνεις να δώσεις το 100% για κάποιους λόγους, είναι καλύτερα να φύγεις. Δεν θέλω να είμαι ψεύτης και δεν είμαι αλλά το να κερδίσω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Ισπανία ως αρχηγός της Ατλέτικο, για μένα είναι σαν να κέρδισα έναν τίτλο με την Ατλέτικο.

Αν θα πάω τώρα στην Μίλαν; Ναι, αφού πρώτα κάνω τις ιατρικές εξετάσεις”, αποκάλυψε ο 31χρονος επιθετικός μιλώντας στην εκπομπή “El Partidazo de Cope”, με τα ρεπορτάζ από Ιταλία και Ισπανία να κάνουν επίσης λόγο για καταβολή 13 εκατομμυρίων ευρώ από πλευράς Μίλαν προς την Ατλέτικο ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρησή του.

Προτεινόμενα Άρθρα