Μορόν: Μία επιπλέον εβδομάδα και μία θέση βασικού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λορέν Μορόν “συστήθηκε” στο κοινό του ΑΡΗ περνώντας ως αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αραράτ, προλαβαίνοντας να δείξει κάποια καλά πρώτα στοιχεία.

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε ντεμπούτο με μόλις τέσσερις προπονήσεις και είναι πολύ πιαθνό -αν όχι δεδομένο- ότι την επόμενη Πέμπτη θα πάρει την ευκαιρία του και ως βασικός.

Από σήμερα ο Τόλης Τερζής θα αρχίσει να δείχνει περισσότερα πράγματα σχετικά με τα πρόσωπα και τις πιθανές αλλαγές στο σχήμα του επερχόμενου αγώνα, με τον 29χρονο επιθετικό να έχει προβάδισμα έναντι του Γκρέι ώστε να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί τη φρεσκάδα και τα τρεξίματα του Μορόν, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν θα περιοριστεί σε δεύτερο ρόλο αλλά θα πιέσει και θα προσπαθήσει να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ.

Το θετικό για τον Ισπανό είναι ότι μέχρι την Πέμπτη θα έχει σχεδόν μία εξτρά εβδομάδα προπονήσεων, προλαβαίνοντας να αφομοιώσει παραπάνω κάποια πράγματα όσον αφορά το τακτικό κομμάτι και όσα θέλει ο προπονητής από αυτόν μέσα στο γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα