Μορόν: “Μου έγινε πρόταση, είμαι ικανοποιημένος στον ΑΡΗ – Ίσως το καλοκαίρι το μυαλό μου να μην ήταν εδώ…”

από AllAboutARIS

Για την παρουσία του στον ΑΡΗ, τα τέρματά του αλλά και το ζήτημα του νέου συμβολαίου μίλησε ο Λορέν Μορόν, που παραδέχτηκε πως το καλοκαίρι ίσως δεν ήταν το μυαλό του στο “Κλ. Βικελίδης”, με αφορμή το θέμα μιας πιθανής μεταγραφής. Ο Ισπανός είπε:

Για το αν υπάρχει «ο νόμος του Μορόν» και αν αυτός ορίζει τα ματς στο “Κλ. Βικελίδης”. “Ο τίτλος αυτός, μου φαίνεται όμορφος. Θα ήθελα πάρα πολύ ο ΑΡΗΣ να κάνει ένα βήμα παραπάνω αυτή την νέα σεζόν”.

Για το ότι είναι προσγειωμένος παρά τα γκολ του: “Σε επίπεδο προσωπικό, είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Οταν δεν είμαι εγώ που μπορώ να βοηθήσω, ευτυχώς υπάρχουν άλλοι παίκτες με ποιότητα να βοηθήσουν, όπως ο Μάνου”.

Για το ότι μαζί με τον Μάνου είναι ο… ψηλός και ο κοντός για τον ΑΡΗ, προσφέροντας βοήθειες: “Το να είμαι πιο ψηλός από τον Μάνου είναι εύκολο. Έχουμε κάνει ένα καλό δίδυμο, αλλά έχουν συνεισφέρει και οι νέοι παίκτες που ήρθαν. Αποδεικνύουν το ταλέντο που έχουν. Ως ομάδα θα πρέπει να είμαστε απαιτητικοί, να διορθώνουμε τα λάθη μας, στο δεύτερο ημίχρονο δεν θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας…”.

Για το αν είναι επικεντρωμένος στον ΑΡΗ: “Ηταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Ίσως κι εγώ να μην είχα το μυαλό μου εδώ στο Κλ. Βικελίδης… Αλλά, όταν κάποιος επικεντρώνεται και είναι επαγγελματίας, σίγουρα οι καρποί φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Έχω εμπειρία κάθε καλοκαίρι να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είτε για το καλύτερο, είτε για το χειρότερο”.

Για την παρουσία του στον ΑΡΗ: “Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο, είμαι επαγγελματίας και θα το τιμήσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα, με τον κόσμο και με την πόλη. Είμαι πολύ ήρεμος και με στόχο να βελτιώσω το παιχνίδι μου”.

Για το αν έχει αποφασίσει αν πει το “ναι” στην πρόταση του ΑΡΗ: “Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Προς το παρόν μένω”.

Για το αν του έγινε πρόταση από τον ΑΡΗ για νέο συμβόλαιο: “Ο ΑΡΗΣ μου έχει κάνει πρόταση, μιλάμε με τον Πρόεδρο και κάνουμε συζητήσεις”.

Για το αν είναι αισιόδοξος για το νέο συμβόλαιο: “Ναι, το είπα… Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος εδώ, μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει η πόλη, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα.  Υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις, δεν νομίζω ότι να είναι κάτι το σύντομο, αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα