Μουρίνιο: «Είναι αστεία η τιμωρία της Γιουβέντους, έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα»

από AllAboutARIS

Το εφετείο της ιταλικής ομοσπονδίας τιμώρησε τη Γιουβέντους για το σκάνδαλο «plusvalenze», με τις δικαστικές Αρχές να επιβάλουν στους «μπιανκονέρι» ποινή αφαίρεσης δέκα βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.
Την απόφαση αυτή κλήθηκε να σχολιάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την εντός έδρας γκέλα της Ρόμα με αντίπαλο τη Σαλερνιτάνα (2-2) για την 36η αγωνιστική.

Ο προπονητής των «τζαλορόσι», χαρακτήρισε «αστεία» την όλη ιστορία, καθώς η απόφαση αυτή έρχεται δύο στροφές πριν το φινάλε της Serie A και ενώ πολλές ομάδες, όπως και η Ρόμα, όλο το προηγούμενο διάστημα κινήθηκαν αγωνιστικά με βάση την βαθμολογία χωρίς την τιμωρία της Γιούβε.
«Είναι αστείο για εμένα, γνωρίζοντας ότι μένουν δύο ακόμα παιχνίδια για εμάς, για όλους, ακόμη και για τη Γιουβέντους… Αν είχε βγει η απόφαση πριν το ματς με τη Μόντσα, με την Μπολόνια, η προσέγγισή μας θα ήταν διαφορετική. Γνωρίζαμε ότι η Γιουβέντους πήρε τους βαθμούς, ρίξαμε όλο μας το βάρος στην Ευρώπη. Λυπάμαι για τον Αλέγκρι και τους παίκτες του, αλλά το πρωτάθλημα έχει αλλάξει λίγο», ανέφερε αρχικά ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ, ερωτηθείς για το αν έχει αλλοιωθεί το φετινό πρωτάθλημα αρκέστηκε να πει:
«Κατά την γνώμη μου ναι, αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Προτιμώ να πω ότι λυπάμαι για τους επαγγελματίες που δουλεύουν και την πληρώνουν από λάθη των υπευθύνων και των εταιριών».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X