Μπάγερν: Δεν παρατάει την περίπτωση του Κέιν, το σκέφτεται ο Άγγλος επιθετικός

από AllAboutARIS

Δεν είναι κρυφό πως η Μπάγερν βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού. Τις τελευταίες ημέρες, η περίπτωση του Νίκλας Φίλκρουγκ ανέβηκε στη λίστα των Βαυαρών, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν αφήσει σε καμία περίπτωση τους βασικούς τους στόχους.

Νο1 προτεραιότητα είναι η απόκτηση του Χάρι Κέιν, μία υπόθεση που δεν έχει παρατήσει η Μπάγερν. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Βαυαρών στην Bild, Κρίστιαν Φαλκ, το οικογενειακό περιβάλλον του Άγγλου επιθετικού αναφέρει πως ακόμη ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να μετακομίσει στην Bundesliga.

Παράλληλα, ο Γερμανός δημοσιογράφος τονίζει πως το “όνειρο” του Τόμας Τούχελ δεν είναι ένας, αλλά δύο κεντρικοί επιθετικοί. Μία πραγματική πρόκληση για τα “κεφάλια” της Μπάγερν θα ήταν εκτός από τον Κέιν να καταφέρουν και τη μεταγραφή του Ραντάλ Κολό Μουανί από την Άιντραχτ.

Βέβαια και οι δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να κοστίσουν πολλά χρήματα στην Μπάγερν, η οποία φημίζεται για την αυστηρή οικονομική της πολιτική, με τις μεγάλες δαπάνες για μεταγραφές να είναι η εξαίρεση του κανόνα.

Προτεινόμενα Άρθρα