Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης 0-1: Σοκ για τους Βαυαρούς και -7 από τη Λεβερκούζεν

από AllAboutARIS

Η Βέρντερ Βρέμης ξέρανε την Μπάγερν στην Allianz Arena. Συγκεκριμένα, επικράτησε 1-0 των Βαυαρών για την 18η αγωνιστική της Bundesliga, με τον Βάισερ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 59ο λεπτό.

Κάπως έτσι, οι Βαυαροί απομακρύνθηκαν από την κορυφή και είναι στο -7 από τη Λεβερκούζεν, έχοντας βέβαια και αγωνιστική λιγότερη. Στους 20 πόντους έφτασε η Βέρντερ Βρέμης.

Στο πρώτο μέρος η Βέρντερ προειδοποίησε. Συγκεκριμένα, στο 27ο λεπτό της αναμέτρηση ο Εντζινμά έφυγε στην κόντρα και από κοντά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο το γκολ δεν ακυρώθηκε μετά από onfield review για φάουλ πάνω στον Τζαμάλ Μουσιάλα.

Η Μπάγερν είχε καλή στιγμή λίγα λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Νταγιότ Ουπαμεκανό μέσα από την περιοχή. Λίγο πιο απειλητικοί και με κατοχή οι Βαυαροί στο πρώτο 45λεπτο του παιχνιδιού.

Στο 59ο λεπτό του παιχνιδιού, η Βέρντερ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Βάισερ πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε ωραία ντρίμπλα και εξαπέλυσε σουτάρα στην οροφή των διχτύων του Νόιερ. Η Μπάγερν επιχείρησε να απαντήσει και είχε στιγμές με Λάιμερ (62′), Κέιν (73′) και Μουσιάλα (73′), χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Μάλιστα, ο Άγγλος φορ είχε νέα καλή στιγμή στο 80′, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Βέρντερ. Ο Ζέτερερ ήταν σωτήριος και στο 87′ όταν απέκρουσε την κεφαλιά του Τελ στέλνονας την μπάλα δύο φορές στο δοκάρι.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λάιμερ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκερέιρο, Κομάν, Μουσιάλα, Σανέ, Κέιν
ΒΕΡΝΤΕΡ: Ζέτερερ, Σταρκ, Φριντλ, Γιουνγκ, Βάισερ, Σμιντ, Λίνεν, Στάγκε, Άγκου, Νάινμαχ, Βολτεμάντε

Προτεινόμενα Άρθρα