Μπάγερν: Φόβοι για κόντρα μεταξύ Μαζράουϊ και Πέρετς λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

από AllAboutARIS

Οι μάχες μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς συνεχίζονται, με τους νεκρούς και από τις δυο πλευρές να ξεπερνούν τις 3.500! Ο πόλεμος διχάζει και από το… debate δεν λείπουν και πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν διαλέξει το δικό τους στρατόπεδο!

Μόνο που στην περίπτωση της Μπάγερν η κατάσταση δεν αποκλείεται να ξεφύγει, μιας και δυο ποδοσφαιριστές της υποστηρίζουν με θέρμη τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές.

Από τη μια ο Ισραηλινός γκολκίπερ των Βαυαρών, Ντάνιελ Πέρετς, που στέκεται δίπλα στους συμπατριώτες του και από την άλλη ο Μαροκινός, Νουσαΐρ Μαζράουι, ο οποίος τάσσεται δίπλα στην Παλαιστίνη.

«Η καρδιά μου βρίσκεται μαζί με όλους τους ανθρώπους. Μείνε δυνατοί και προσέχετε τους εαυτούς σας. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό» έγραψε στα εβραϊκά ο Πέρετς στα social media, τη στιγμή που ο συμπαίκτης του στη Μπάγερν εξέφρασε τη στήριξή στους Παλαιστίνιους μέσα από ένα εδάφιο από το Κοράνι.

«Και μην νομίζετε ότι ο Αλάχ είναι αδιάφορος προς εκείνους που κάνουν κακό. Τους συγκρατεί μόνο μέχρι τη μέρα που τα μάτια τους θα παγώσουν από τον τρόμο» τόνισε χαρακτηριστικά, με την «BILD» να προβλέπει πολύ σύντομα…. εντάσεις και σε βαυαρικό έδαφος.

Προτεινόμενα Άρθρα