Μπέκαμ: “Μετά το γκολ κόντρα στην Ελλάδα με συγχώρησε όλη η Αγγλία”

από AllAboutARIS

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θυμήθηκε το γκολ που σημείωσε με την Εθνική Αγγλίας κόντρα στην Ελλάδα το 2001 στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ, τονίζοντας ότι χάρη σε αυτό οι Άγγλοι φίλαθλοι των συγχώρησαν για την κόκκινη το 1998.

Στις 6 Οκτωβρίου 2001 ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σημείωνε κόντρα στην Ελλάδα ένα από τα γκολ που έχουν αγαπήσει όσο λίγα οι Άγγλοι φίλαθλοι και στέρησε από τη γαλανόλευκη τη νίκη στο “Ολντ Τράφορντ στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2002 στα γήπεδα της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.

Ο θρυλικός παλαίμαχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν μιλώντας στο Talk Show, όπου θυμήθηκε μεταξύ άλλων τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές της καριέρας.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές ήταν και το γκολ κόντρα στην Εθνική μας, για το οποίο μάλιστα τόνισε ότι ήταν αρκετό για να κάνεις τους Άγγλους φιλάθλους να τον συγχωρέσουν για την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στο Μουντιάλ του 1998 κόντρα στην Αργεντινή λόγω της κλωτσιάς στον Ντιέγκο Σιμεόνε.

“Πιστεύω ότι χάρη στο γκολ κόντρα στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος του έθνους με συγχώρησε για όσα έκανα τέσσερα χρόνια πριν. Και νομίζω ότι αυτή ήταν μάλλον η στιγμή. Ναι, ήταν Άγγλοι φίλαθλοι, οπαδοί οποιασδήποτε ομάδας, είτε της Γουέστ Χαμ, της Τότεναμ, της Τσέλσι, της Άρσεναλ, είτε οπαδοί της Λίβερπουλ με συγχώρησαν.

Ήταν τόσο σημαντικό το παιχνίδι για τη χώρα μας και τόσο ιδιαίτερη στιγμή. Αισθάνθηκα πως επιτέλους ήρθε η συγχώρεση μετά από αυτό που είχα κάνει τέσσερα χρόνια νωρίτερα και την αποβολή μου απέναντι στην Αργεντινή”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X