Μπέο μην πιάνεις στο στόμα σου ούτε τον ΑΡΗ, ούτε τον Άλκη…

από AllAboutARIS

Για μία ακόμα φορά ο Αχιλλέας Μπέος, που δυστυχώς εκπροσωπεί και μία ολόκληρη πόλη ως Δήμαρχος, έδειξε το ποιόν του και τον χαρακτήρα του. Αφού πρώτα από το πουθενά έκανε καταγγελία για τον ΑΡΗ και δεν είχε το σθένος να πει ότι είναι για τον ΑΡΗ, τώρα με ανάρτηση του ευρισκόμενος σε πανικό, επιτίθεται με χυδαίο τρόπο σε φίλους του ΑΡΗ γιατί έκαναν…αρνητικές κριτικές στο beach bar του γιού του!!!

Όταν έχεις συνηθίσει να γράφουν για σένα τα καλά και τα ωραία, έτσι αντιδράς, αλλά το ότι έφτασε ο Μπέος να συγκρίνει τα ποσταρίσματα κακών κριτικών στο google ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ, δείχνει ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας του. Το ίδιο και τα όσα λέει για βρωμιάρηδες, σκουλίκια και μπρατσάκια. Εμείς πάντως δεν έχουμε πάει στα… πεντακάθαρα νερά όπως λέει, ούτε έχουμε φάει στο…πανάκριβο μαγαζί του γιου του όπως λένε οι παλιές κριτικές στο google από μη Αρειανούς, που μάλλον έχουν… προηγούμενα και αυτοί με τον Δήμαρχο.

Θα ρωτήσουμε όμως ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έχουν φιλοξενηθεί, όπως φυσικά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ που βρέθηκε εκεί το καλοκαίρι. Δεν ξέρουμε αν έχουν περάσει και άλλοι, γιατί πλέον οι κουβέντες γίνονται δια ζώσης και όχι με κινητά που μπορεί να καταγράφονται και να υποκλέψει κανένας και καμία συνταγή του μαγαζιού.

Σε κάθε περίπτωση Μπέο μην πιάνεις στο στόμα σου ούτε τον ΑΡΗ, ούτε τον Άλκη. Αρκετά…

ΥΓ. Ευτυχώς Αχιλλέα έχεις την στήριξη των οπαδών του συμπολίτη, που μέσα από τις σελίδες τους προσκαλούν για θετικές κριτικές στο μαγαζί. ΓΙΑ ΤΑ 12…ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ. Σε ενόχλησε που γράψανε ότι στα νερά μπροστά από το beach bar έχει…ράδες!

Προτεινόμενα Άρθρα