Μπέργκλουντ (Sports Director της Μπρομαποϊκάρνα) στο AllAboutARIS: “Ο ΑΡΗΣ έχει καλό πλάνο για τον Σίντκλεφ”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ… ψηφίζει  Σουηδία ένα χρόνο μετά την απόκτηση του Κάρλσον, με τον Φίλιπ Σίντκλεφ, ο οποίος έρχεται για να συμπληρώσει την τριάδα των φετινών τερματοφυλάκων μαζί με Κουέστα και Κυριαζή,

Ο 19χρονος κίπερ θεωρείται ταλέντο στη χώρα του και οι “κιτρινόμαυροι” σε αυτό ακριβώς ποντάρουν, αποκτώντας έναν παίκτη που έχει ρόλο βασικού τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην 1η κατηγορία της Σουηδίας, καταβάλλοντας 1,5 εκατ. ευρώ στην Μπρομαποϊκάρνα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι Βασιλεία και Έλφσμποργκ έδειξαν ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά ο ΑΡΗΣ κινήθηκε πιο “ζεστά” από όλους και συμφώνησε με τον παίκτη, έχοντας το δικό του πλάνο για αυτόν όπως σημείωσε μεταξύ άλλων στο AllAboutARIS ο τεχνικός διευθυντής της Μπρομαποϊκάρνα Φίλιπ Μπέργκλουντ.

“Οι επαφές με τον ΑΡΗ αυτό το διάστημα ήταν πολύ καλές. Έδειξε πόσο θέλει τον Φίλιπ και ότι έχει ένα καλό πλάνο για αυτόν”, τόνισε αρχικά ο sports director της σουδικής ομάδας, για να αναλύσει στη συνέχεια τον Σίντκλεφ. “Είναι πολύ ταλαντούχος τερματοφύλακας, με 1,5 χρόνο στο κορυφαίο επίπεδο του σουηδικού ποδοσφαίρου ως βασικός. Έχει ηρεμία στο παιχνίδι του και ειδικά για την ηλικία του. Είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια και φέτος το καλοκαίρι έκανε το ντεμπούτο του με την U21 της Σουηδίας. Πρόκειται για έναν παίκτη με περιθώρια εξέλιξης και είναι σημαντικό για αυτόν το βήμα που κάνει σε αυτή τη φάση της καριέρας του”.

Προτεινόμενα Άρθρα