Μπέτις: Ανανέωσε με Ίσκο μέχρι το 2027

Κάτοικος Ανδαλουσίας θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμα 3,5 χρόνια ο Ίσκο! O… μεταμορφωμένος Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι πια ο «μαέστρος» της Ρεάλ Μπέτις και οι δυο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι το 2024. Από την 1η Ιουνίου θα έμπαινε στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα μπορούσε να υπογράψει όπου ήθελε ενόψει καλοκαιριού, όμως οι Βερδιμπλάνκος τον «έδεσαν» στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Ο Ισπανός μέσος είναι ένα «στοίχημα» που δικαίωσε πλήρως την Μπέτις. Ο Ίσκο μετά την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε ένα ανεπιτυχές εξάμηνο πέρασμα από τη Σεβίλλη, τον Δεκέμβριο έμεινε ελεύθερος και έμεινε για ένα εξάμηνο χωρίς ομάδα.

Το καλοκαίρι η Μπέτις του έδωσε την ευκαιρία του, καθώς του προσέφερε μονοετές συμβόλαιο και ο 31χρονος απέδειξε πως δεν είναι… τελειωμένος. Με τις εμφανίσεις του ο Ισαπανός έπεισε τους Βερδιμπλάνκος να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, για ακόμα μια τριετία. Σε 23 εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Η απόλυτη ψευδαίσθηση η «πυρκαγιά» στον Πύργο του Μπλάκπουλ: Τι βρήκαν οι αστυνομικοί!
Προηγούμενο άρθρο Η απόλυτη ψευδαίσθηση η «πυρκαγιά» στον Πύργο του Μπλάκπουλ: Τι βρήκαν οι αστυνομικοί!
Επόμενο άρθρο Ο Ραλφ Σουμάχερ μίλησε για την κατάσταση του Μίκαελ
Ο Ραλφ Σουμάχερ μίλησε για την  κατάσταση του Μίκαελ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News