«Μπήκαν» Λούκας Σάσα και Μπεναλουάν, λήξαν το θέμα!

από AllAboutARIS

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου βρίσκονται ξανά και πάλι τόσο ο Λούκας Σάσα όσο και ο Γιοάν Μπεναλουάν, με τους δύο ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, που έγινε το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως αναφέραμε και χθες (δείτε εδώ), αμφότεροι απολογήθηκαν στη διοίκηση για το περιστατικό στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, ανέλαβαν την ευθύνη και τόνισαν πως θα σεβαστούν οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης.

Φαίνεται λοιπόν πως το θέμα θεωρείται πλέον λήξαν, καθώς πέραν του ότι επέστρεψαν στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, πλέον υπολογίζονται και πάλι ξανά από τον προπονητή των Κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (24/10, 16:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Στο πρόγραμμα, που περιελάμβανε βίντεο-ανάλυση (πριν την προπόνηση), ενεργοποίηση, ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων, καθώς και παιχνίδι τακτικής, συμμετείχαν κανονικά οι Λούκας Σάσα και Γιόχαν Μπεναλουάν.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X