Μπαίνει σε κλίμα… διαβολοβδομάδας

από AllAboutARIS

Μετά την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω Εθνικών Ομάδων, ο ΑΡΗΣ επιστρέφει σήμερα σε δράση, έχοντας μπροστά του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα βέβαια, οι Κιτρινόμαυροι μπαίνουν και σε μία… διαβολοβδόμαδα, μιας και θα κληθούν, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να δώσουν τρία ντέρμπι, δύο στην Αττική κι ένα στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα υπάρχει ο Ολυμπιακός, την προσεχή Τετάρτη (5/4) ο Παναθηναϊκός και την άλλη Κυριακή (9/4) η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υψηλής δυσκολίας και τα τρία ματς, με τους Κιτρινόμαυρους να φιλοδοξούν να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν και να βάλουν τις βάσεις της επίτευξης του στόχου της εξόδου στην Ευρώπη.

Βέβαια, τα τρία ματς σε μία εβδομάδα, σημαίνουν επίσης ότι θα πρέπει να γίνει και η απαραίτητη διαχείριση στην ομάδα, ώστε να διατηρήσει την φρεσκάδα της και να μην υπάρξει επιβάρυνση. Προφανώς και κάποιες επιλογές θα γίνουν με φόντο το σερί των δύσκολων αγώνων μέχρι τη διακοπή για το Πάσχα.

Άλλωστε, με δεδομένη πλέον την πληρότητα του ρόστερ, μιας και πλην Ρουπ και Μάνου Γκαρθία, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι, η τεχνική ηγεσία έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αγωνιστική διαχείριση που ενδεχομένως απαιτηθεί.

Φωτορεπορτάζ: Motionteam

Προτεινόμενα Άρθρα