Μπαίνει στην τελική ευθεία για τον τελικό χωρίς προβλήματα

Οι παίκτες του ΑΡΗ επέστρεψαν άμεσα στο γήπεδο και ουσιαστικά μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της η προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αποθεραπεία για όσους έπαιξαν, κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους, με το θετικό για τον Άκη Μάντζιο να είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

“Στη σημερινή προπόνηση, που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).

Αύριο, Τρίτη, η προπόνηση θα γίνει το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης”.

«Ανοικτή» η προπόνηση της Τετάρτης – Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ στον κόσμο
Προηγούμενο άρθρο «Ανοικτή» η προπόνηση της Τετάρτης – Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ στον κόσμο
Επόμενο άρθρο Και επίσημα με Παπαδόπουλο στα φιλικά η Εθνική ομάδα
Και επίσημα με Παπαδόπουλο στα φιλικά η Εθνική ομάδα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News