Μπαίνει στο πλάνο ο Ντιαντί

Η επιστροφή του ΑΡΗ στο προπονητικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με την έναρξη της προετοιμασίας για το πρώτο ματς της νέας χρονιάς, με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, αρχίζει σιγά-σιγά να σχηματοποιεί το αγωνιστικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Βασική προϋπόθεση η ετοιμότητα ή όχι ποδοσφαιριστών, που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

Ένας εξ αυτών ο Κλέιτον Ντιαντί, ο οποίος βρισκόταν στα… πιτς από το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο οποίο υπέστη θλάση (3/12). Συμπληρώνοντας σχεδόν έναν μήνα αποθεραπείας ο νεαρός Σενεγαλέζος φαίνεται πως θα μπει στο πλάνο του προπονητή του για το ματς της προσεχούς Κυριακής. Η συμμετοχή του στο μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής (30/12) προπόνησης αυτομάτως τον κάνει… σχεδόν διαθέσιμο, δίνοντας μια έξτρα λύση στον Ουζουνίδη για ένα παιχνίδι, που θα χρειαστεί παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Δηλαδή γρήγορο και μπουκαδόρο.

Στο 100% η παρουσία του θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις, με τις πιθανότητες πλέον να είναι συντριπτικά υπέρ της επιστροφής του.

Πρέσπες: Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας
Προηγούμενο άρθρο Πρέσπες: Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας
Επόμενο άρθρο Κουέστα: Προσέχουν για να… έχουν
Κουέστα: Προσέχουν για να… έχουν

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News